Izbornik

Novootvorena kavana "Milman" u Crikvenici

Jedan od najatraktivnijih gradskih ugostiteljskih prostora, popularni „staklenik“ smješten uz samu robnu kuću „Konzum“, od prije mjesec dana zablistao je novim sjajem. Nakon temeljitog preuređenja otvorio je svoja vrata i pod nazivom Kavana „Milman“ počeo s radom.

Objekt je u dugoročnom najmu tvrtke „Milman“ d.o.o. u vlasništvu Miljenka Manestra, pa je otvaranje ove kavane njegov povratak ugostiteljstvu nakon zatvaranja legendarne „Moslavine“, dugo godina ponajboljeg crikveničkog restorana. O tome Miljeno Manestar govori:

– Budući da u neposrednoj blizini imamo trgovinu s našom kavom, najprije smo razmišljali da je preselimo na ovu lokaciju. No, potom je prevladalo razmišljanje o ugostiteljskom objektu i krenuli smo u preuređenje koje je osmislio naš stari suradnik i prijatelj Darko Turato koji nas prati još od dana „Moslavine“.

Željeli smo da kavana što bolje izgleda i sada nakon otvaranja mogu reći da sam potpuno zadovoljan učinjenim. Kad smo zaposlili i vrsne slastičarke iz „Jadrana“ logično je bilo da uz našu „domaću“ kavu nudimo i naše domaće originalne kolače, pa tako u ponudi imamo više vrsta kolača iz naše male slastičarnice koji se mogu konzumirati ovdje, ali se isto tako mogu naručiti i za ponijeti van. Također se mogu naručiti i kolači za posebne prigode, razne torte i druge slastice. Objekt je dosta velik, imamo 140 sjedećih mjesta, a za zimu i hladnije vrijeme predviđamo njegovo djelomično zatvaranje u obliku zimskog vrta. U kavani „Milman“ stalno je zaposleno devet djelatnika i nemam što kriti – zadovoljan sam svime što je dosad napravljeno.

Primorske novine, br. 93 od 11.08.2011
Autor: Ivica Šubat

  • Galerija slika
  • Kontakti
Milman d.o.o. - pržionica i prodaja kave

Milman d.o.o.pržionica i prodaja kave

  • Adresa: Kamenjak 87, 51244 Grižane
  • Tel: 051/241-112
  • Fax: 051/241-113
  • E-mail: info@milman.hr

Pošaljite upit

© Milman d.o.o. 2023. Sva prava pridržana.

Europska unija HAMAG BICRO ESIF financijski instrumenti