Izbornik

Pačja prsa u marinadi s kavom

Sastojci za 2 osobe

  • 400 g pačjih prsa bez kosti
  • 3-4 žlice ulja za pečenje

Za marinadu:

  • 1-2 žličice jabučnog octa
  • 1 žličica instant kave
  • 1 žličica Meda bagrem Podravka
  • 1 žličica Vegete
  • 30 ml maslinova ulja
  • prstohvat bijelog papra
  • prstohvat soli

Priprema

Vrijeme pripreme: 45 min
Težina: Jednostavno

  1. Za marinadu, jabučni ocat pomiješajte s kavom, medom, Vegetom, maslinovim uljem, paprom i solju.
  2. Ovom mješavinom prelijte pačja prsa i ostavite stajati na hladnom mjestu oko 2 sata.
  3. Nakon toga prsa popecite na ulju sa svih strana, a zatim lagano pirjajte podlijevajući vodom dok meso ne omekša.

Posluživanje
Pačja prsa prelijte umakom od pečenja i poslužite uz kuhano povrće po želji.

Savjet
Prsa možete marinirati preko noći. Umak koji ste dobili tijekom pirjanja pačjih prsa procijedite, a zatim njime prelijte meso.

Izvor: www.coolinarka.com

  • Kontakti
Milman d.o.o. - pržionica i prodaja kave

Milman d.o.o.pržionica i prodaja kave

  • Adresa: Kamenjak 87, 51244 Grižane
  • Tel: 051/241-112
  • Fax: 051/241-113
  • E-mail: info@milman.hr

Pošaljite upit

© Milman d.o.o. 2017. Sva prava pridržana.