Molimo vas da pažljivo pročitate sljedeće uvjete korištenja prije nego što koristite naš webshop na milman.hr. Korištenjem našeg webshopa, pristajete na slijedeće uvjete i obvezujete se da ćete ih poštovati. Ako se ne slažete s ovim uvjetima, nemojte koristiti naš webshop.

1. Opći uvjeti

1.1. Definicije: U ovim uvjetima korištenja, “Mi”, “Naš”, “Webshop” i “Milman.hr” odnose se na vlasnika i operatera webshopa. “Vi” i “Korisnik” odnose se na osobu koja pristupa ili koristi naš webshop.

1.2. Promjene uvjeta: Zadržavamo pravo izmijeniti ove uvjete korištenja u bilo kojem trenutku. Svaka izmjena bit će objavljena na našem webshopu, i vaša daljnja upotreba webshopa smatrat će se vašim prihvaćanjem promjena. Preporučujemo vam da redovito provjeravate uvjete korištenja.

2. Korištenje webshopa

2.1. Pravila registracije: Neki dijelovi webshopa mogu zahtijevati registraciju. Pristajete pružiti točne i ažurirane informacije prilikom registracije i održavati povjerljivost svojih korisničkih podataka.

2.2. Ograničenja korisnika: Koristite webshop samo u svrhe za koje je namijenjen, a zabranjena je bilo kakva zloupotreba, nezakonito ili neprikladno ponašanje.

2.3. Intelektualno vlasništvo: Svi sadržaji na webshopu, uključujući tekste, slike, logotipe i grafičke elemente, zaštićeni su autorskim pravima i drugim zakonima o intelektualnom vlasništvu.

2.4. Odgovornost za sadržaj: Mi ne preuzimamo odgovornost za sadržaj koji objavljuju korisnici webshopa. Korisnici su odgovorni za sve informacije i sadržaj koje dijele na webshopu.

3. Narudžbe i plaćanja

3.1. Naručivanje proizvoda: Narudžbe proizvoda obavljaju se putem webshopa. Mi se obvezujemo dostaviti naručene proizvode u skladu s uvjetima navedenim na webshopu.

3.2. Cijene i plaćanje: Cijene proizvoda i načini plaćanja navedeni su na webshopu. Plaćanje se vrši putem sigurnih načina plaćanja.

4. Promocije i marketinške aktivnosti

4.1. Obavijesti i promocije: Možemo vam slati obavijesti, ponude i promocije putem e-maila ili drugih kanala komunikacije, ako ste pristali na primanje takvih obavijesti.

5. Poništavanje narudžbe

6.1. Pravo na povrat i zamjenu: Pravila za poništavanje narudžbe, povrat i zamjenu proizvoda navedena su na webshopu.

6. Završne odredbe

6.1. Izuzimanje odgovornosti: Mi ne preuzimamo odgovornost za bilo kakvu štetu koja proizlazi iz korištenja webshopa.

6.2. Pravo na raskid: Zadržavamo pravo na raskid vašeg pristupa webshopu u bilo kojem trenutku ako prekršite ove uvjete korištenja.

6.3. Prava trećih strana: Ovi uvjeti korištenja ne stvaraju prava korist trećih strana.

Ovaj dokument predstavlja pravno obvezujući ugovor između vas i webshopa Milman.hr. Vaša daljnja upotreba webshopa znači da prihvaćate ove uvjete korištenja. Ako imate bilo kakvih pitanja ili komentara, slobodno nas kontaktirajte na info@milman.hr ili kontakt.